Maak snel een afspraak

Word je enthousiast na het lezen? Plan snel een afspraak via de onderstaande knop!

IPL SHR Ontharen

IPL- (Intense Pulsed Light) maakt gebruik van lichtenergie om de haarzakjes te doden, waardoor
de haargroei wordt verminderd. Het is positief omdat het langdurige haarvermindering en een
gladdere huid biedt en problemen kan aanpakken, waardoor een stralender huid ontstaat.

SHR Technologie

Waar IPL geheel op het pigment (melanine) werkt, doet de MedCos SHR dit slechts deels voor 50%.

Door de zogenoemde “In- Motion Technologie”, word de huid en het haarzakje langzaam opgewarmd. Onderzoek heeft aangetoond dat een langzaam, maar langer opwarm proces even effectief kan zijn als de veel bekendere en gehanteerde IPL-methode. Bij SHR geeft de behandelkop zeer veel impulsen achter elkaar, met een aanmerkelijk lager energieniveau. Doordat de pulsen meerdere malen dezelfde locatie passeren, in motion, wordt de huid en haar langzaam opgewarmd. Doordat de huid aan minder energie wordt blootgesteld is het een veel toegepaste methode bij donkerdere en gevoelige huidtypes.

Met de MedCos SHR technologie dient in tegenstelling tot bij de MedCos IPL behandelingen wel gel gebruikt te worden.

Wat is IPL SHR?

De MedCos IPL SHR

De MedCos IPL SHR New is ontworpen voor schoonheidsspecialisten, huidtherapeuten, artsen en andere op dit gebied werkzame professionals voor de behandeling van ongewenst haargroei, couperose, spider naevi, acne, huidveroudering en pigmentatie. Een zeer hoge gebruikerssnelheid in combinatie met een handig touch screen display verzekerd een hoge productiviteit.

IPL SHR ONTHAREN

IPL- (Intense Pulsed Light) maakt gebruik van lichtenergie om de haarzakjes te doden, waardoor de haargroei wordt verminderd. Het is positief omdat het langdurige haarvermindering en een gladdere huid biedt en problemen kan aanpakken, waardoor een stralender huid ontstaat.

Kan iedereen behandeld worden?

Ongewenste haargroei kan overal op het lichaam worden behandeld. Ideaal is het als de huid licht van kleur is en de haren donker. Blonde, rode en grijze haren bevatten nauwelijks pigment en zijn daarom vaak niet te behandelen. Mensen met een donkergetinte huid (huidtype 6) kunnen niet behandeld worden wegens het te hoge pigment gehalte in de huid.

Is de behandeling pijnlijk?

Bij de MedCos IPL, als de lichtflits op de huid afgegeven wordt kan men een prikkeling/tikje voelen, vergelijkbaar met een elastiekje dat tegen de huid slaat, maar voor iedereen goed te doen. Bij de MedCos SHR is het energieniveau lager waardoor de klant minder voelt.

DE MEDCOS IPL SHR

De MedCos IPL SHR New is ontworpen voor schoonheidsspecialisten, huidtherapeuten, artsen en andere op dit gebied werkzame professionals voor de behandeling van ongewenst haargroei, couperose, spider naevi, acne, huidveroudering en pigmentatie. Een zeer hoge gebruikerssnelheid in combinatie met een handig touch screen display verzekerd een hoge productiviteit.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Bij een behandeling worden alleen de haren getroffen die in de groeifase verkeren. De meeste haren bevinden zich echter in de zogenaamde rustfase. Pas als deze haren in de groeifase komen zijn ze ontvankelijk voor een behandeling. Gemiddeld zijn 8 á 10 behandelingen nodig voor een bevredigend resultaat, een haarreductie van 80% tot 90%. Wij adviseren elk jaar 1 á 2 onderhoudsbehandelingen te ondergaan om het resultaat optimaal te houden, omdat er altijd enkele haartjes na een lange rustperiode weer in de groeifase zullen komen
Amber Landbrug

Contact opnemen

Wil je graag contact met ons opnemen, maar niet direct een afspraak maken? Gebruik dan onderstaand formulier!

Wacht even!

actie