Wimpers & wenkbrauwen

Als je voor een wenkbrauw behandeling komt bij Amber Nails & Beauty vinden wij het prettig als je met je dagelijkse make-up op naar de salon komt. Op deze manier zien wij hoe je zelf je wenkbrauwen tekent en bespreken wij welke wenkbrauw make up je gaat draagt. Zo proberen wij dan voor zover het kan, je gewenste vormen te behouden (indien gewenst).

Als laatste is het belangrijk dat je vanaf dit moment, het liefste nog eerder ladies, stopt met epileren. Als je vlak voor je afspraak zelf nog gaat epileren is het resultaat van de behandeling minder lang mooi. Ook hebben wij meer kans om een perfect resultaat te creëren wanneer er veel haartjes zijn om mee te werken. Wij kleuren, shapen, knippen, harsen, stylen en epileren, de wenkbrauwen. Het resultaat blijft gemiddeld 4 tot 6 weken mooi.

Wimpers verven

Wimpers verven is om verschillende redenen populair. Het versterkt de natuurlijke kleur van je wimpers, waardoor een gedefinieerde en opvallende look ontstaat zonder dat je mascara nodig hebt. Verven is vooral gunstig voor mensen met lichtere wimpers, omdat het een onderhoudsarme manier is om donkerdere, meer opvallende wimpers te krijgen voor een krachtigere uitstraling.

Wat houdt het verven van je wimpers precies in?

Denk aan het verven van wimpers als het bijwerken van je uitgroei. De verf zorgt ervoor dat je natuurlijke wimpers intenser en donkerder worden en geven zo meer definitie aan het oog. De verf zelf is eveneens vergelijkbaar met wat je op je haar gebruikt, behalve dat het speciaal is ontwikkeld om helemaal veilig te zijn om rondom je ogen te gebruiken.
Het heeft bovendien als bijkomend voordeel dat je wimpers er direct voller uitzien, zonder veel lagen mascara te hoeven aanbrengen.

Hoe lang blijft de kleur zitten op je wimpers?

In tegenstelling tot mascara hoef je niet bang te zijn voor zo'n fraaie Hollandse regenbui en is de wimperverf lang houdbaar. Een gemiddelde wimperkleur blijft wel zo'n maand zitten voordat je weer met de verf aan de slag moet. Je wimpers zullen geleidelijk lichter en lichter worden. Niet omdat de kleurstof vervaagt, maar omdat de wimpers die waren bedekt met kleurstof langzaam zijn uitgevallen (zoals je wimpers van nature doen). Dat is wanneer het dan ook meteen tijd is voor een nieuwe behandeling.

Waar moet ik op letten voordat ik m'n wimpers laat verven?

Nee, helemaal niet. Laat je je wimpers echter constant verven, dan kunnen ze wat gaan uitdrogen. Gebruik dan regelmatig een wimperserum zoals die van Lashxextend, dat je wimpers goed voedt en verzorgt.

Is het slecht voor je wimpers?

Nee, helemaal niet. Laat je je wimpers echter constant verven, dan kunnen ze wat gaan uitdrogen. Gebruik dan regelmatig een wimperserum zoals die van Lashxextend, dat je wimpers goed voedt en verzorgt.

Kun je mascara dragen over je geverfde wimpers?

Het kan, maar waarom zou je? Het doel was juist om die mascara even te kunnen uitbannen en met geverfde wimpers heb je immers een soort permanente mascara. Heb je je wimpers laten verven, investeer dan in een goede wimperkruller die je 's ochtends even gebruikt voor nog wat extra goede uitstraling.

Voor wie is het geschikt?

Voor iedereen eigenlijk, maar vooral mensen die zeer lichte wimpers van zichzelf hebben zullen een enorm verschil merken.

Wimper extensions

Wimperextensions zorgen voor een open blik door volume en lengte aan uw wimpers toe te voegen, krijgen uw ogen een stralend oogopslag.

One By One

Bij de One by One-techniek worden de wimperextensions wimper voor wimper aangebracht op je natuurlijke wimpers. Dit geeft een heel natuurlijk resultaat en laat je wimpers geleidelijk uitvallen met je eigen wimpers. Iedereen heeft ongeveer 90 wimpers per oog en op bijna al die wimperhaartjes wordt een wimper geplaatst, wat als voordeel heeft dat je het niet snel ziet als er één uitvalt.

Russian Volume

Als laatste is er ook nog de Russian Volume-techniek. Russian Volume wimperextensions zijn als nieuwste op de markt en inmiddels heel populair, omdat bij deze techniek nog dunnere en lichtere wimperextensions worden aangebracht op je eigen wimper. Wat ook anders is: de Russian Volume wimpers zijn bestand tegen water, en daardoor kun je er makkelijk mee douchen en zwemmen. Kijk, dat is nogal een groot voordeel, zeker in de zomer.

Veel gestelde vragen

na

Maak snel een afspraak

Word je enthousiast na het lezen? Plan snel een afspraak via de onderstaande knop!

Amber Landbrug

Contact opnemen

Wil je graag contact met ons opnemen, maar niet direct een afspraak maken? Gebruik dan onderstaand formulier!

Wacht even!

actie